Comments are closed

Levering bedrijfsleven

Voor relatiegeschenken, personeelsgeschenken, kerstgeschenken en bedankjes moet u bij Good Grapes zijn. Good Grapes levert afhankelijk van uw wensen, uw relatie of werknemer en uw budget passende geschenken. U kunt kiezen uit een interessant aanbod standaard geschenken of u kunt ze geheel op maat laten samenstellen.

Good Grapes onderscheidt zich door alleen kwaliteitswijnen aan te bieden tegen een scherpe prijs, vaak exclusief, met een meer dan goede service, persoonlijk advies en dat alles vanaf 1 geschenk! Zowel voor kleine- als grote aantallen bent u bij Good Grapes aan het juiste adres.

Kwaliteit: Wij gaan alleen voor kwaliteit en vinden de inhoud net zo belangrijk als de verpakking. U wilt immers een geschenk geven als dank voor de goede samenwerking of de inzet van uw medewerkers. Daar hoort een kwaliteitsprodukt bij waar uw relaties en medewerkers van kunnen genieten.

Exclusief: Bij ons koopt u rechtstreeks bij de importeur, zonder tussenhandel. Wij werken veelal exclusief en met kleinschalig opererende wijnproducenten. Voor u betekent dit een origineel kwaliteitsprodukt tegen een scherpe prijs. Of het nu om 1 of 1000 stuks gaat!

Service: Maak gebruik van onze service en laat ons u adviseren hoe u uw relaties en medewerkers op een smaakvolle manier kan bedanken.

Maatwerk: Naast de standaard geschenken en opties leveren wij ook maatwerk. Vertel ons wat uw wensen zijn en u krijgt van ons een passend voorstel.

Persoonlijk: Graag nemen we de tijd voor u en komen we persoonlijk langs om uw wensen te bespreken.

Zorgeloos: Wij nemen u alle zorgen uit handen. Wij selecteren voor u het juiste geschenk, plaatsen uw logo op een kist, voegen een kaart of persoonlijke brief toe en bezorgen het waar ook in Europa.

Written by

Wijn is emotie, een beleving. Wijn is meer dan alleen proeven en lekker vinden. Van wijn kun je echt genieten, je kunt er uren over praten en er valt steeds weer wat nieuws te ontdekken. Ik help graag mensen nieuwe wijnen te ontdekken, niet de gevestigde orde maar juist de wijnen van die kleinschalige, talentvolle producent die Oostenrijk weer helemaal terug op de kaart heeft gezet.

Comments are closed.